این مرحله فقط برای حسابهای قدیمی است. ابتدا مالکیت حساب قبلی و سپس شماره موبایل شما بررسی میشود.
از ورودهای بعدی همین شماره موبایل و گذرواژه فعلی استفاده میشود.
بازگشت به ورود موبایلی